Over Roosterz & Co Professional

Als het op kip aankomt, weten we alles. Kip is ons vak. Onze passie. 100% kwalitatief kippenvlees is onze standaard.

Wij geven onze passie graag door en maken het u het makkelijker in de keuken. De producten van Roosterz & Co Professional zijn eenvoudig te bereiden. We hebben het alvast voor u voorgegaard, geroosterd, gefrituurd, gemarineerd of van een krokant jasje voorzien. Dat scheelt u tijd waardoor u uw gerechten en gasten net dat beetje extra kunt geven.

Een mooi, mals en lekker product dat makkelijk te bereiden is, waar koks blij van worden; dat is Roosterz & Co voor de professional.

Roosterz & Co Professional is exclusief verkrijgbaar bij Bidfood Nederland.

Hoge standaarden

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit

  • Low salt

  • GMO-free

  • Halal

Roosterz & Co Professional

De Roosterz & Co Professional is een lijn die we hebben samengesteld voor de professionele keuken en grootverbruik. De mogelijkheden met onze kipproducten zijn zeer gevarieerd. Alle Roosterz & Co Professional producten zijn eenvoudig te bereiden, bevatten weinig zout en zijn GMO Free.

De Roosterz & Co Professional producten zijn verkrijgbaar in verschillende categorie├źn en afgestemd op elke wens. Van Cooked Chicken tot aan Coated Chicken. Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een heerlijk kipproduct voor grootverbruik? Neem dan contact met ons op en onze Roosterz & Co Professional experts informeren u graag over de mogelijkheden.

Productlijnen

Cooked
Chicken

Roasted
Chicken

Fried
Chicken

Coated
Chicken

Marinated
Chicken

Wilt u meer informatie ontvangen over Roosterz & Co Professional?