Over Roosterz & Co

Wij houden van lekkere stukjes vlees. Ook bij de borrel. Het liefst in gezelschap van vrienden. Roosterz & Co chicken bites zijn robuuste, handgesneden stukjes kipfilet (ca. 25 gram) van hoge kwaliteit in een krokant en smaakvol jasje. De bites vormen de perfecte borrelhap tijdens een feestje of gezellige avond met vrienden. Maar ook als voorgerecht of tussendoortje onweerstaanbaar lekker.

Gaan jullie voor pittig hot&spicy, culinair bbq honey, stoere southern fried of tijdens gemoedelijke onderonsjes toch liever voor lemon&herb? Er is keuze genoeg!

  • Robuust lekker vlees

  • 100% stoere bites

  • Halal

Roosterz & Co Bites

De kipbites van Roosterz & Co kun je via de website van Albert Heijn direct laten thuisbezorgen, maar je kunt ze ook vinden in de schappen van Albert Heijn. Ze zijn eenvoudig te bereiden in de Airfryer of oven en zijn bijzonder knapperig door het gebruik van een speciaal krokant jasje. Dus nodig je vrienden uit voor een gezellig drankje met onze heerlijke kipbites en ze zullen al snel vragen wanneer het volgende feestje is. Ook jouw heerlijke diner kun je inleiden met onze kipbites als voorgerecht. Roosterz & Co maakt elke gelegenheid nog beter en nog lekkerder. Dus geniet lekker van onze Roosterz kipbites en bekijk op onze website wat Roosterz & Co nog meer te bieden heeft.

Roosterz & Co Bites smaken

Roosterz zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Voor pittige lefgozers, stoere heldinnen en brutale buitenlui tot stiekeme genieters en culinaire tantes; ieders smaak zit er tussen.

BBQ Honey

Tomato Basil

Sweet Chili

Southern Fried

Rosemary Garlic

Lemon & Herb

Hot & Spicy

Buffalo

Cheese

Airfryer of oven; gezond en makkelijk!

Geheel naar de gezonde trend van nu, hebben we het krokante jasje zo ontwikkeld dat de kipbites eenvoudig in de oven of airfryer te bereiden zijn met behoud van crunch. Het smaakvolle jasje is dun genoeg om ook het malse stukje kip goed te proeven.

Bereidingsadvies oven:
–    Verwarm de oven voor op 200⁰C
–    Leg de bevroren bites verspreid op een rooster en schuif deze midden in de oven
–    Bak de bites in 12 tot 15 minuten af

Bereidingsadvies airfryer:
–    Stel de airfryer in op 200⁰C
–    Plaats de bevroren bites in de airfryer
–    Bereid de bites in 6 tot 8 minuten

Voor het lekkerste resultaat adviseren wij de bites te bereiden in een oven of airfryer. Onze chicken bites zijn echter ook geschikt voor de frituur. Houd dan 6 tot 8 minuten aan op 180⁰C.

Lekker makkelijk dus! En zo houdt je nog meer tijd over voor je vrienden.

Eet smakelijk!

kip
Airfryer
Oven

Roosterz & Co is verkrijgbaar bij Albert Heijn

Voer een adres of postcode in

Verknocht aan onze chicken bites? Wil je ze ook in jouw favoriete café als pub-food of in de sportkantine als borrelhap? Vertel de café-eigenaar of kantine beheerder dan dat jouw favoriete snack ook in grotere zakken verkrijgbaar is bij de groothandel.

Roosterz & Co
100% Premium Chicken

Kan je niet genoeg krijgen van onze heerlijke kipstukjes? Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Like ons dan op Facebook!