Over Roosterz & Co

Als het op kip aankomt, weten we alles. Kip is ons vak. Onze passie. 100% kwalitatief kippenvlees is onze standaard. Wij houden van gezond en van lekkere stukjes kip. Ook bij de borrel. Het liefst in gezelschap van vrienden. Daarom hebben wij bijzondere kiphapjes ontwikkeld: Bites en Wingsterz. Ze vormen de perfecte borrelhap tijdens een feestje of gezellige avond met vrienden. Maar ook als voorgerecht of tussendoortje onweerstaanbaar lekker.

Gaan jullie voor pittig hot&spicy, culinair bbq honey, stoere southern fried of tijdens gemoedelijke onderonsjes toch liever voor lemon&herb? Er is keuze genoeg!

  • Robuust lekker vlees

  • 100% stoere bites

  • Halal

Roosterz & Co Bites

Onze Chicken Bites zijn robuuste, handgesneden stukjes kipfilet van hoge kwaliteit in een krokant en smaakvol jasje. Verkrijgbaar in diverse smaken, voor ieder wat wils.
Geheel passend in de gezonde trend van nu zijn ze eenvoudig te bereiden in de airfryer of oven. Ze zijn bijzonder knapperig door het gebruik van een speciaal krokant jasje. Dus nodig je vrienden uit voor een gezellig drankje met onze heerlijke kipbites en ze zullen al snel vragen wanneer het volgende feestje is.  Niet alleen zijn onze bites de perfecte borrelhap, ook jouw heerlijke diner kun je starten met onze kipbites als voorgerecht. Of wat te denken van bites in een salade of wrap? Roosterz & Co maakt elke gelegenheid nog beter en nog lekkerder.

De kipbites van Roosterz & Co kun je vinden in de schappen van Albert Heijn supermarkten of bestel ze via hun websites.

  •  Geschikt voor Airfryer en Oven

  •  Laag zoutgehalte

  •  Veel proteïne

Chicken Wingsterz en Japanse Karaage

Na de introductie van onze Chicken Bites zijn we niet stil blijven zitten. Onze ontwikkelaars hebben meer lekkere kiphapjes bedacht. Het assortiment is uitgebreid met Chicken Wingsterz en Japanse Karaage.

Wingsterz zijn gemarineerde stukjes kipfilet met de uitstraling van een vleugel/drumstick maar dan zonder botjes. Kindvriendelijk en makkelijk vast te pakken, fingerfood zonder gedoe!

Karaage is een typisch Japanse bite gemaakt van kippendij, lichtjes gekruid met knoflook en gember, samen met sojasaus. Het krokante jasje is neutraal van smaak. Knapperig aan de buitenkant en super lekker en sappig aan de binnenkant. Proef deze origineel Japanse smaak!

Roosterz & Co producten en smaken

Roosterz&Co heeft verschillende bijzondere hapjes; Bites en Wingsterz. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Voor pittige lefgozers, stoere heldinnen en brutale buitenlui tot stiekeme genieters en culinaire tantes; ieders smaak zit er tussen.

Bites

Robuuste, handgesneden stukjes kipfilet  in een krokant en smaakvol jasje.

BBQ Honey

Tomato Basil

Sweet Chili

Southern Fried

Rosemary Garlic

Lemon & Herb

Cheese

Hot & Spicy

Buffalo

Spicy Mix

Nieuw: Roosterz & Co Wingsterz en Japanse Karaage

Chicken Wingsterz zijn gemarineerde stukjes kipfilet met de uitstraling van een vleugel/drumstick maar dan zonder botjes.
Makkelijk vast te pakken fingerfood zonder gedoe!

Karaage is een typisch Japanse bite gemaakt van kippendij, lichtjes gekruid met knoflook en gember, samen met sojasaus. Het krokante jasje is neutraal van smaak.

BBQ-Glaze

Karaage

Airfryer of oven; gezond en makkelijk!

Geheel naar de gezonde trend van nu, hebben we het krokante jasje zo ontwikkeld dat de kipbites eenvoudig in de oven of airfryer te bereiden zijn met behoud van crunch. Het smaakvolle jasje is dun genoeg om ook het malse stukje kip goed te proeven.

Bereidingsadvies oven:
–    Verwarm de oven voor op 200⁰C
–    Leg de bevroren bites verspreid op een rooster en schuif deze midden in de oven
–    Bak de bites in 12 tot 15 minuten af

Bereidingsadvies airfryer:
–    Stel de airfryer in op 200⁰C
–    Plaats de bevroren bites in de airfryer
–    Bereid de bites in 6 tot 8 minuten

Voor het lekkerste resultaat adviseren wij de bites te bereiden in een oven of airfryer. Onze chicken bites zijn echter ook geschikt voor de frituur. Houd dan 6 tot 8 minuten aan op 180⁰C.

Lekker makkelijk dus! En zo houdt je nog meer tijd over voor je vrienden.

Eet smakelijk!

Airfryer
Oven

Roosterz & Co is verkrijgbaar bij

Voer een adres of postcode in

Verknocht aan onze chicken bites? Wil je ze ook in jouw favoriete café als pub-food of in de sportkantine als borrelhap? Vertel de café-eigenaar of kantine beheerder dan dat jouw favoriete snack ook in grotere zakken verkrijgbaar is bij de groothandel.

Roosterz & Co
100% Premium Chicken

Kan je niet genoeg krijgen van onze heerlijke kipstukjes? Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Like ons dan op Facebook!