Over Ready for Meals

Het bereiden van kip kost aandacht en tijd die niet iedereen beschikbaar heeft. In een drukke wereld als deze is gemak en snelheid erg gewild. Met onze Ready for Meals maak je kennis met hoe gemakkelijk kip kan zijn. Deze voorgegaarde stukken kip kunnen zo de oven of magnetron in en toegevoegd worden aan een gerecht van jouw keuze. Toch nog even wachten met de bereiding? Geen probleem. De Ready for Meals producten van Roosterz & Co zijn zowel vers als bevroren verkrijgbaar.

Er is een ruime keuze van Ready for Meals en je kan gemakkelijk een selectie maken tussen allerlei variaties met roasted of coated chicken. Kies bijvoorbeeld voor roasted chicken chunks, slices en dices, of ga voor de coated southern fried chicken goujons of fillets. Jouw comfort is onze missie!

  • Voorgegaarde kip

  • Vers en bevroren

  • Gemakkelijk en Snel

Ready for Meals

Ready for Meals zijn voorgegaarde stukken kip in een handig bakje. Of je ze nou neemt als strips, blokjes, of stukjes, je kan deze lekkere malse kip overal aan toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden om een salade te verrijken met een gemakkelijke toevoeging van kip, of gebruik ze in je volgende pizza creatie. Jouw ervaring in de keuken wordt een stuk leuker nu je nog sneller een heerlijke lunch of diner op tafel zet. Ready for Meals biedt je eindeloze mogelijkheden voor gemak.

Met een ruime keuze aan variaties heb jij een gezond gerecht klaar voor elk moment van de dag!

  • Ready to (h)eat

  • Geschikt voor Magnetron en Oven

  • Halal

Roosterz & Co producten en smaken

Roosterz&Co heeft verschillende bijzondere hapjes; Bites, Wingsterz en Ready for Meals. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Voor pittige lefgozers, stoere heldinnen en brutale buitenlui tot stiekeme genieters en culinaire tantes; ieders smaak zit er tussen.

Ready for Meals

Voorgegaarde stukken kip gemakkelijk toe te voegen aan elk gerecht.

Roasted Chicken Chunks

Roasted Chicken Dices

Roasted Chicken Slices

Roasted Chicken Strips

Coated Southern Fried Chicken Goujons

Coated Southern Fried Chicken Fillets

Ready to (h)eat; gezond en makkelijk!

Geheel naar de trend van gemak, hebben we de kip alvast voorgegaard zodat de bereiding je nog minder tijd kost. Lekkere malse stukken kip, klaar om van genoten te worden.

Bereidingsadvies
De producten die geen coating hebben, kunnen koud gegeten worden. Het product is immers al voorgegaard. Eet je de kip liever warm? De producten kunnen rechtstreeks vanuit de vriezer in de oven, aifryer of magnetron. Aan jou de keuze wat je het handigst vindt. Paar minuutjes zoals op de verpakking aangegeven en klaar. Hoe makkelijk wil je het hebben?

De gepaneerde producten moeten verwarmd worden om een lekker knapperig korstje te krijgen. De producten kunnen rechtstreeks vanuit de vriezer in de oven of aifryer. Volg de indicatietijden zoals op de verpakking. Klaar in een handomdraai.

Lekker makkelijk dus! En zo houdt je nog meer tijd over voor je vrienden.

Eet smakelijk!

Verknocht aan onze Ready for Meals? Wil je ze ook in jouw favoriete café of restaurant? Vertel de eigenaar dan dat jouw favoriete roasted chicken ook in grotere zakken verkrijgbaar is bij de groothandel.

Roosterz & Co
100% Premium Chicken

Kan je niet genoeg krijgen van onze heerlijke kipstukjes? Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Like ons dan op Facebook!