Over Ready for Meals

Meer gemak voor jou in de keuken ligt ten grondslag aan Roosterz&Co Ready for Meals. Met overvolle agenda’s is er weinig ruimte over om dagelijks uitgebreid te koken, we kiezen steeds vaker voor snelle maaltijden en salades. Onze voorgegaarde kipproducten passen hier prima bij; snel en makkelijk toe te voegen aan elk gerecht en zeker smaakvol. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden om een salade te verrijken met kipreepjes, het gebruik van kipblokjes als pizza topping of voorgegaarde stukjes kip toegevoegd aan een saus.

De Ready for Meals producten van Roosterz & Co zijn zowel vers als bevroren verkrijgbaar. Je kunt de kip verhitten in de oven, magnetron of in een pan met saus. Sterker nog, aangezien de producten al voorgegaard zijn, hoeven ze niet persé verhit te worden en kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld de blokjes of strips rechtstreeks (wel ontdooid) in een salade te gebruiken.  Hoe makkelijk wil je het hebben? Jouw comfort is onze missie!

Van Roasted Chicken Chunks, Slices en Dices tot de Coated Southern Fried Chicken Goujons of Fillets; met een ruime keuze aan Roosterz&Co Ready for Meals variaties heb jij een gezond gerecht klaar voor elk moment van de dag!

  • Voorgegaarde kip

  • Vers en bevroren

  • Gemakkelijk en Snel

Verkrijgbaar in een handig bakje

Voor de 200-grams verpakking hebben we gekozen voor een handig bakje dat oven en magnetron geschikt is, wat voor nog meer gemak zorgt. Op de onderzijde van de verpakking staat ter inspiratie een recept weergegeven. Door de keuze van een kartonnen bakje met een topfolie is 90% minder plastic nodig. Daarbij is de verpakking zo geconstrueerd dat het karton en de folie makkelijk te scheiden zijn met het oog op recycling. We hebben niet alleen oog voor smaak en gemak voor jou, we denken ook aan duurzaamheid.

Of volume zak

Kip is zo lekker en veelzijdig, je kunt er niet genoeg van hebben. Daarom zijn er ook kilo-zakken verkrijgbaar in het diepvriesassortiment. Zo heb je altijd een voorraadje in huis waar je snel gebruik van kunt maken, ook bij onverwachte momenten. Jouw ervaring in de keuken wordt een stuk leuker nu je nog sneller een heerlijke lunch of diner op tafel zet. Ready for Meals biedt je eindeloze mogelijkheden voor gemak.

  • Ready to (h)eat

  • Geschikt voor Magnetron en Oven

  • Halal

Roosterz & Co producten en smaken

Roosterz&Co heeft verschillende bijzondere hapjes; Bites, Wingsterz en Ready for Meals. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Voor pittige lefgozers, stoere heldinnen en brutale buitenlui tot stiekeme genieters en culinaire tantes; ieders smaak zit er tussen.

Roasted Chunks

Roasted Dices

Roasted Slices

Roasted Strips

Roasted Fillet

Southern Fillet

Southern Goujon

Coated Fillet

Coated Goujon

Cooked Dices

Cooked Strips

Fried Fillet

Skewer 50g

Skewer 80g

Skewer 100g

Wings BBQ Style

Wings Sweet

Ready to (h)eat; gezond en makkelijk!

Geheel naar de trend van gemak, hebben we de kip alvast voorgegaard zodat de bereiding je nog minder tijd kost. Lekkere malse stukken kip, klaar om van genoten te worden.

Bereidingsadvies
De producten die geen coating hebben, kunnen koud gegeten worden. Het product is immers al voorgegaard. Eet je de kip liever warm? De producten kunnen rechtstreeks vanuit de vriezer in de oven, aifryer of magnetron. Aan jou de keuze wat je het handigst vindt. Paar minuutjes zoals op de verpakking aangegeven en klaar. Hoe makkelijk wil je het hebben?

De gepaneerde producten moeten verwarmd worden om een lekker knapperig korstje te krijgen. De producten kunnen rechtstreeks vanuit de vriezer in de oven of aifryer. Volg de indicatietijden zoals op de verpakking. Klaar in een handomdraai.

Lekker makkelijk dus! En zo houdt je nog meer tijd over voor je vrienden.

Eet smakelijk!

Verknocht aan onze Ready for Meals? Wil je ze ook in jouw favoriete café of restaurant? Vertel de eigenaar dan dat jouw favoriete roasted chicken ook in grotere zakken verkrijgbaar is bij de groothandel.

Roosterz & Co
100% Premium Chicken

Kan je niet genoeg krijgen van onze heerlijke kipstukjes? Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Like ons dan op Facebook!